|
Data mesaj: 07.03.2012 21:36
buna ziua.tin contabilitatea unui restaurant(bucatarie+bar)gestiuni distincte in saga.la bucatarie intru pe productie,introduc produsele vandute cu retetele respective,iar cand vreau sa le scot pe iesiri,la anumite produse finite imi apar diferite sume la adaos(unele cu plus altele cu minus),in conditiile in care adaosul ar trebui sa fie 0.ma puteti ajuta,va rog?
|
|
Data mesaj: 10.03.2012 01:46
Vedeti tutorialele operare gestiuni ,in special 2/2 ,intrari si iesiri din gestiuni.
Diferentele la ,,adaos" ,ce apar la iesirea din gestiunea cantitariv -valorica ,nu se contabilizeaza,sunt date informative ,arata daca produsele se vand sub pret sau peste .
Nu stiu daca v-am inteles bine ,nu lucrez cu programul saga stocuri.
Puteti intra pe forum unde sunt dezbatute probleme de productie si stocuri.
Aveti si manualul de utilizare a programului.
Nu stiu in ce masura v-am fost de ajutor.
|