Dragi colegi,

Contabilitateafirmei.ro trece printr-un proces de imbunatatire si rebranding. Are o fata noua si un nume nou: TheExperts; la fel si forumul.

Toate noile discutii vor fi purtate de acum inainte in noul forum, mult mai performant, cu mult mai multe optiuni si facilitati. Este mult mai orientat pe utilizator si, speram, mult mai util.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

 
Subiect: declaratie rectificativa

Irina
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 07.10.2017 20:39

In cazul in care din greseala unui angajat i s-a dat luna trecuta mai mult la salariu si persoana in cauza a venit si a depus banii la casierie cum se contabilizeaza ? Se face declaratie rectificativa? Si in casierie cum se contabilizeaza ( 5311 - 421 sau 5311 la un cont de venit? ) Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ii multumesc anticipat

 

viorel55
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 02.12.2017 13:58
Nu ! Se adauga la suma impozitul (16%), cas individul(9.5%), cass individual (5.5%) si somajul individual(0.5%) si se opereaza rezultatul pe prime,alte venituri...sau cum ai tu programul de salarii IN ROSU (cu minus) la salariul urmator. Asta ca sa modifici corespunzator tot sirul de taxe calculate eronat initial, inclusiv raportarea D112.

 .

Vreau sa aflu mai multe despre declaratie rectificativa ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI