Dragi colegi,

Contabilitateafirmei.ro trece printr-un proces de imbunatatire si rebranding. Are o fata noua si un nume nou: TheExperts; la fel si forumul.

Toate noile discutii vor fi purtate de acum inainte in noul forum, mult mai performant, cu mult mai multe optiuni si facilitati. Este mult mai orientat pe utilizator si, speram, mult mai util.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

 
Subiect: Declara?ia 112

Diana
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 07.09.2017 11:58

Buna ziua, am o întrebare legată de completare declarației 112. Guvernul a modificat legea nr.227/2015 privind codul fiscal in 25.08.2017, am o doamnă la serviciu care lucrează doar 1 ora pe zi precizez ca este pensionara la limita de vârstă in sistemul public de pensii, aceasta a lucrat 22 ore in luna august , in momentul in care am completa declaratia 112 la secțiunile asigurări sociale datorate de angajator si asia sociale de sanate datorate de angajator se face calculul automat din declaratie la un venit de 1450 lei cu toate ca eu am bifat secțiunile unde am scris ca persoana este pensionar, in afara funcție de baza si lucrează partial 1 ora. Întrebarea este: de ce acesta declaratie imi face calculul ca pentru o persoana cu un salariu de 1450 si nu imi face calculu ca pt o persoana cu un venit sub 1450 care mai este si pensionară? Poate gresesc eu undeva in completarea acestei declarații dar nu imi dau seama unde . Va multumesc.

 

viorel55
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 08.09.2017 11:58
Inregistreaz-o in Sectiunea B !! Inainte insa asigurati-va ca face parte din "exceptii". Sunt multe probleme cu actuala D112 !.

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Declara?ia 112 ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI