Dragi colegi,

Contabilitateafirmei.ro trece printr-un proces de imbunatatire si rebranding. Are o fata noua si un nume nou: TheExperts; la fel si forumul.

Toate noile discutii vor fi purtate de acum inainte in noul forum, mult mai performant, cu mult mai multe optiuni si facilitati. Este mult mai orientat pe utilizator si, speram, mult mai util.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

 
Subiect: Ajutor!

Anca
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 16.06.2017 22:49

Buna!Am o problema imensa!Sunt in anul 3 la Contabilitate si am nevoie pentru lucrarea de licenta de un bilant si un cont de profit si pierdere de la o firma (la care se presupune ca am fost).Mi-am gasit firma, economista a zis ca imi da documentele necesare, si am inceput sa scriu despre firma...un intreg capitol(obiect de activitate, structura organizatorica,etc).Cand am ajuns la studiul de caz si aveam nevoie efectiv de documente ea mi le da cu aproape toate sumele modificate in 0.Evident, nu ma ajuta cu nimic..oare le-as putea gasi cumva online?

 

Nina
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 19.06.2017 19:42
Cam greu sa se ofere cineva sa-ti dea. Vezi insa ca societatile mari isi publica situatiile financire. Cauta o societate cu un obiect de activitate similar si adapteaza datele de acolo.

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Ajutor! ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI