Dragi colegi,

Acest forum a fost inchis. Va invitam sa vizitati noul forum pe www.theexperts.ro.

Va multumim

 

 
Subiect: Contabilitate Freelancing

Ionutalexxxx
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 08.04.2017 23:15

Buna seara,
Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ?
Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ca PFA sau SRL si ar urma sa fiu platit prin intermediul Paypal prin cont bancar, practic lucrez pentru site , el o sa imi trimita banii
Exista vreo modalitate sa emit facturi gen direct cand imi retrag banii , fara sa facturez fiecare client cu care lucrez deoarece sunt foarte multi din toate lumea care o sa comande si poate nu sunt toti dispusi sa imi dea toate detaliile .
Este cineva care a trecut prin aceasta situatie imi poate oferii un raspuns concret fie prin mesaj privat sau la acept post . As aprecia enorm .
Va multumesc frumos , o seara buna !


 

Nina
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 19.06.2017 19:46
Inteleg ca, presupunand ca ai lucra pentru un singur intermediar, sa zicem Upwork, el incaseaza banii de la cei care plaseaza comenzi, incaseaza banii, opreste un comision si-ti vireaza tie partea ta. In acest caz, el are multi clienti, iar tu unul singur, respepectiv Upwork. Ai de emi o singura factura: factura catre intermediar. In cazul in care colaborezi cu mai multi astfel de intermediari, vei avea tot atatea facturi cati intermediari.

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Contabilitate Freelancing ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI