Dragi colegi,

Acest forum a fost inchis. Va invitam sa vizitati noul forum pe www.theexperts.ro.

Va multumim

 

 
Subiect: Cum pot tine contabilitatea de acasa? Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Eveline
Data mesaj: 19.08.2016 18:35

Buna,

Eu am terminat ASE-ul, acum sunt la master - Contabilitate Internationala (ca sa pot intra la CECCAR). Am cautat, dar nu-mi sunt foarte clare informatiile.

As putea tine contabilitatea unei firme daca as fi angajata pe un post de Contabil Sef? In aceste conditii pot semna si bilantul? Trebuie sa fiu inscrisa la CECCAR pentru a ocupa o astfel de functie?

Pentru a infiinta o firma de contabilitate (de exemplu cu cod CAEN 6920) trebuie sa fiu inscrisa la CECCAR? Pot infiinta o firma de contabilitate primara fara sa fiu inscrisa la CECCAR? Daca da, pot face balantele si alte rapoarte si sa pot depune si declaratiile? Pot semna bilantul?

Multumesc!


 

tores
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 27.08.2016 15:03
Avand studii superioare, de profil,poti face orice din cele descrise. CECCAR-ul este o organizatie profesionala, un ONG de utilitate publica, care nu are cum sa limiteze accesul dumneavoastra la profesie, cu toate ca ei au tot incercat mai mereu acest lucru. In ultimul timp insa, s-a demonstrat, ca apartenenenta la CECCAR, nu este neaparat o conditie pentru o activitate profesionala de calitate, existand suficienti membrii CECCAR care s-au facut de ras cu diverse prilejuri. In plus in ultimul timp, cu ocazia "Tva la incasare" sau cu ocazia D394 (o maculatura greu de explicat), CECCAR a stralucit prin imobilism, neimplicare si lipsa de pozitie. In concluzie ca angajat sau ca liber profesionist, avand studii superioare de specialitate, aveti cale libera. Succes !

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Cum pot tine contabilitatea de acasa? Ce conditii trebuie sa indeplinesc? ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI