Dragi colegi,

Acest forum a fost inchis. Va invitam sa vizitati noul forum pe www.theexperts.ro.

Va multumim

 

 
Subiect: Evidenta analitica furnizori

Mona
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 31.01.2017 12:28

Buna ziua,
Lucrez pt un ong la care facturile de utilitati si servicii se trec direct pe cheltuieli pt ca se achita imediat. Cand se mai intampla (ex. sf. de an) se inreg. in 401. La sf. de an extrasele de cont sunt confirmate daca exista vreun sc 401. Ce se intampla daca nu tin evidenta pe fiecare furnizor de serv. si dau pe chelt. Este gresit. Se ia amenda pt. asta? Am avut si firma care ne expertiza contabil dar nu a consemnat ceva.... sau nu a sesizat....? Firma e nepl. TVA si impoz. pe profit, fara activit. ec.


 

viorel55
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 09.02.2017 23:38
Nu este gresit sa le dai direct in cheltuiala atata timp cat voi nu dati D394. Dar te atentionez ca in curand vor exista "verificatori" si pentru ong-uri asupra modului in care sunt finantate si cum cheltuiesc banii. (dupa evenimentele recente). De aceea este bine ca incepand din 2017 sa treci utilitatile prin 401 si sa ai o fisa pe fiecare furnizor.
 

Mona
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 13.02.2017 11:14
Multumesc! Asa am si inceput sa lucrez. Am noroc ca firma este curata. Nu a luat subventii de la stat, nu are credite...Nici macar un leasing.

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Evidenta analitica furnizori ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI