|
Ieseanca Pansi Spita si-a deschis o afacere cu profil unic, dupa
ce a simtit gustul amar al somajului, face prajituri de casa, dupa caietul in
care a scris retete pe vremea cand lucra pe un santier si le schimba cu colegele
de serviciu. Cofetareasa explica faptul ca prajiturile ei nu contin niciun strop
de aditivi, conservanti sau amelioratori. De asemenea punctul de cotitura in
viata lui Pansi a fost in 1998-1999, pe vremea cand locuia in Piatra-Neamt, dupa
ce sotul ei s-a imbolnavit. Atuul acesteea a fost acela ca venea cu ceva nou.
„Eu nu fac prajiturile clasice pe care le vedeti de obicei in cofetarii. Apelez
la caietul pe care l-am pastrat inca de pe vremea cand lucram pe santier cu
sotul meu si organizam zile de nastere cu colegele. Venea una cu o prajitura si
celelalte ziceau «ce buna e» si «da si mie reteta». Ceea ce fac eu sunt
prajituri de casa, ca la mama sau bunica”. (V.S.)
Mai multe detalii pe:
www.evz.ro