Home > Diverse > Imbracati in civil, inspectorii Antifrauda vor urmari eventualii bani negri ai societatilor comerciale

Imbracati in civil, inspectorii Antifrauda vor urmari eventualii bani negri ai societatilor comerciale

October 4th, 2016


Inspectorii Antifrauda, scrie HotNews.ro, vor urmari eventualele activitati ilicite ale societatilor comerciale imbracati in civil. Vor "studia terenul" si, daca este cazul, vor declansa controlul propriu-zis.

Manual politici și proceduri contabile - personalizat, editabil

Versiune nouă - actualizat Ianuarie 2019

7 domenii de activitate + versiune simplificată

Plasează o comandă ...

Inspectorii Antifrauda, scrie HotNews.ro, vor urmari eventualele activitati ilicite ale societatilor comerciale imbracati in civil. Vor “studia terenul” si, daca este cazul, vor declansa controlul propriu-zis.

Potrivit HotNews, surse din Antifrauda au declarat: “Ne vom baza in continuare pe analizele de risc, dar vom dubla aceste analize cu constatari incognito din teren. Sunt localuri in care banii nefiscalizati sunt pastrati in anumite locuri sau localuri in care periodic trece cineva si colecteaza banii la negru. Asa incat vom trimite un inspector in civil care va observa aceste proceduri ilegale, pentru a creste acuratetea in selectarea contribuabililor, a perioadelor in care sunt efectuate verificarile, precum si pentru prioritizarea actiunilor noastre.”

Se vor urmari abaterile obisnuite privind neemiterea bonurilor fiscal sau la utilizarea altor documente care atestă plata contravalorii bunurilor sau serviciilor, in locul bonului fiscal. De asemenea, vor fi identificate persoanele cu drept de supervisor in sistemele informatice integrate, cele care gestioneaza zona de IT, in vederea minimizarii dublei contabilitati, practica intalnita in mai multe sectoare de activitate.


Categories: Diverse
Tags: ,


Google analytics