Home > Uncategorized > (P) Toate Taxele si Impozitele din Romania explicate si analizate de specialisti

(P) Toate Taxele si Impozitele din Romania explicate si analizate de specialisti

February 4th, 2014Manual politici și proceduri contabile - personalizat, editabil

Versiune nouă - actualizat Ianuarie 2019

7 domenii de activitate + versiune simplificată

Plasează o comandă ...

De la data de 1 ianuarie 2014, se aplica masurile aduse de OUG 102/2013. Nu este nevoie sa va mai amintim cate modificari apar, modificari ce vizeaza baza impozabila a TVA, modificari in ceea ce priveste accizele. Sa mai punem la socoteaza ca se introduce un nou impozit – impozitul pe constructii in procent de 1,5%. Iata doar cateva dintre modificarile pe care trebuie sa stati cu ochii si pe care sa le “digerati” cu ajutorul analizelor specialistilor.

Va oferim cea mai buna sansa sa va puneti la curent cu tot ce misca in lumea contabilitatii, din perspectiva taxelor si impozitelor din Romania. Informatii fiscal-contabile conforme cu legislatia armonizata, exemple practice, cu solutii avantajoase pentru buzunarul dvs., interpretari ale specialistilor privind probleme controversate din fiscalitate, spete, exemple de calcul, inregistrari contabile, modele de formulare, monografii contabile. Totul se afla concentrat in CD Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili.

Sunt peste 750 de pagini realizate de profesionisti, ele cuprinzand pe larg:
Explicatii si Comentarii detaliate ale tuturor taxelor
Solutii de rezolvare a problemelor aparute
Exemple practice cu aplicare imediata
Spete, inregistrari contabile, modele de formulare, monografii contabile

Ce spun utilizatorii Consilierului Taxe si Impozite despre acest produs de exceptie:

Consilier Taxe si Impozite imi este util pentru a fi sigur de aspectele fiscale legale. Modul in care este organizata lucrarea si faptul ca putem adresa intrebari legate de tematica acesteia este sunt 2 lucruri foarte bune“.
Eduard Cindea

“O incurcasem rau de tot… Eram pasibil de plata unui TVA de 180.000 Euro! Un singur telefon, atat am dat. 7 minute! Specialistul de la INFOTEL mi-a explicat: un nou contract, totul trecut pe export de servicii – activitate scutita de TVA, cu drept de deducere. “Miscarea” asta mi-a economisit 152.000 Euro! Consultanta – GRATIS!!! Asta, pentru cei care inca se indoiesc!”
Paul Cohn, manager SERVEGER SA, Bucuresti
Atentie! CD Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili va pune la dispozitie serviciul INFOLEX – serviciu care va ofera GRATUIT prin e-mail textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscalitatii.Google analytics